75.00 грн. У підручнику викладено анатомічну будову систем та органів рибоподібних та риб. Підручник буде корисним як для студентів-біологів та факультету водних біоресурсів, так і для виклад...Подробнее |
68.00 грн. В навчальному посібнику представлений науково обгрунтований сучасними даними матеріал, що стосується анатомії і фізіології дитячого організму та окремих його систем під моменту нар...Подробнее |
|
85.00 грн. Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів.Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських вир...Подробнее |
63.00 грн. Перевага цього навчального посібника в тому, що головна увага авторів зосереджується на людині: людина розглядається як об'єкт, що потребує захисту в умовах навколишнього середовищ...Подробнее |
|
70.00 грн. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів третього та четвертого рівнів акредитації гуманітарних спеціальностей. Розглянуто теоретичні, практичні питання небезпе...Подробнее |
67.00 грн. У посібнику розглянуто проблеми екологічної безпеки в умовах науково-технічного прогресу. Показано взаємозв’язок людини з навколишнім середовищем — природним, техногенн...Подробнее |
|
14.00 грн. Розглядаються питання першої допомоги та питання організаційного забезпечення її надання. Матеріал викладено відповідно до розділу «ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ&ra...Подробнее |
25.00 грн. У посібнику розглянуті основні проблеми безпечної життєдіяльності на сучасному етапі розвитку суспільства. Запропонована модель життєдіяльності людини, на основі якої розглянуті ефек...Подробнее |
|
31.00 грн. У посібнику розкривається взаємозв'язок трьох дисциплін: ергономіки, технічної естетики та охорони праці. Обґрунтовується необхідність комплексного підходу та врахування вимог безп...Подробнее |
76.00 грн. В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологіч...Подробнее |
|